Hoppa till sidans innehåll

Adrian förstärker Svensk volleyboll

29 SEP 2017 17:20
Svensk Volleyboll kan i dag presentera ett nytillskott.
I februari förstärker Adrian Norrby kansliet i Stockholm.
  • Uppdaterad: 29 SEP 2017 17:22

- Jag är taggad! Att få möjlighet att jobba med idrotten jag älskar känns häftigt och speciellt. Jag är glad att vi hittat en lösning där jag inledningsvis arbetar halvtid och på så sätt kan fullfölja elitseriesäsongen med Tierp, för att sedan gå på för fullt, säger Adrian Norrby.

Adrian är ett välkänt ansikte i volleyboll-Sverige, både som spelare och föreningsmänniska. Inför 2017 års upplaga av Grand Prix i Uppsala iklädde han sig rollen som lokal projektledare. Den som besökte något av sommarens sammanlagt nio stopp på Swedish Beach Tour sprang sannolikt in i 25-åringen, som agerade produktionsledare. I bagaget har han också en kandidatexamen och erfarenhet från sälj- och projektledningsarbete hos Rullgrus Media.

- Vi fick stifta bekantskap med Adrian under arbetet med GP och sommarens SBT. Det känns kul och bra att han nu vill bli en i teamet på kansliet. Adrian kommer jobba med event och kommunikation med särskilt fokus på att fullfölja det utvecklingsarbete för Swedish Beach Tour som påbörjades i våras, säger generalsekreterare Bengt Wicksell.

Välkommen, Adrian!

Foto: Patrik Törner

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info