Hoppa till sidans innehåll

Work shop för tävlingsfrågor

05 SEP 2009 08:28
9-10 oktober genomförs en work shop för tävlingsledarna i Svenska Volleybollförbundets åtta distrikt. Anmäl er senast söndag 27 september.

  • Skapad: 05 SEP 2009 08:28

Svenska Volleybollförbundet har just lanserat nya hemsidor med en ny teknisk plattform (EpiServer) för våra åtta distrikt. Sedan två år har vi på central nivå använt ett tävlingsadministrativt system som kallas CupAssist. Med dessa två hjälpmedel ser vi goda möjligheter att förändra, förbättra och förenkla stora delar av tävlingsverksamheten i distrikten.

 

Vi bjuder därför in till en work shop för tävlingsfrågor i distrikten. Vi vill presentera tankar vi har om hur vi tillsammans ska kunna bredda och förenkla tävlingsutbudet för alla lag som tävlar på distriktsnivå. Vi vill även diskutera vilka behov distrikten har och vilka förbättringar som eventuellt behövs för att möta behoven.

 

Erfarenhetsutbyte mellan distrikten är naturligtvis en viktig del och vi hoppas att alla prioriterar att vara representerade vid denna work shop.

 

Vi kommer att vara i Stockholm och börjar med gemensam lunch fredag 4 september kl 13.00. Vi avslutar med lunch kl 12.00 dagen efter. Under kvällen/natten hoppas vi även hinna med en del sociala aktiviteter.

 

SVBF står för kostnaderna för kost och logi i dubbelrum för deltagarna. Resekostnader och eventuella andra kostnader står respektive distrikt för. Vi rekommenderar att använda SJ och att boka biljetterna så snart som möjligt för att få ett bra pris.

 

Inbjudan i pdf

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info