Hoppa till sidans innehåll

Volleyboll.se i nytt format

01 FEB 2012 14:39
Nu finns Svensk volleybolls hemsida i nytt utseende och ny struktur. Inramningen är den nya grafiska profil som är framtagen för Svensk volleyboll.
  • Skapad: 01 FEB 2012 14:39

Vi har möblerat om för att det ska vara enklare att hitta det du söker efter. Alla nyheter finns samlade på startsidan för att göra det lättare att följa allt som händer inom sporten inom både volleyboll, beachvolley, elitserien och barn- och ungdom.

Nytt sätt att söka efter föreningar

En nyhet är att du kan söka efter våra medlemsföreningar via karta, för att underlätta för alla som söker efter föreningar som erbjuder volleyboll och beachvolley.

- Ett av våra viktigaste mål är att fler ska börja spela volleyboll och beachvolley. Därför vill vi på hemsidan skildra varför det är så roligt att vara spelare och ledare inom Svensk volleyboll. Spelare berättar i både text och rörlig bild om sin passion för sporten, säger Annika Collin, kommunikationsstrateg på Svensk volleyboll.

Uppdatering löpande

Fler uppdateringar och justeringar kommer att göras löpande den närmaste tiden.  Arbetet med den nya hemsidan har pågått under en längre tid med många inblandade från volleybollsverige som har kommit med idéer och spännande lösningar.

- Det här har varit ett roligt och utmanande arbete att tillsammans med medarbetare, referensgrupp, föreningar och många fler förbättra vår hemsida för våra besökare, säger Annika Collin.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info