Hoppa till sidans innehåll

Volleyboll i Almedalen

07 JUL 2011 14:57
Barnen fick prova på att spela Kidsvolley och Volley 2000 under idrottens dag i Almedalsparken. Såväl gammal som ung fick lära sig grunderna och spela korta matcher. Trots det något kyliga vädret var det en jämn ruljans på volleybollnyfikna utövare.
  • Skapad: 07 JUL 2011 14:57

Johan Palmquist, ordförande i Stockholm-Gotlands Volleybollförbund och Team Gotland, samordnade arrangemanget. Annika Hermansson från Svenska Volleybollförbundet och Bea Kazemi från Stockholm-Gotlands Volleybollförbund närvarade. Magnus Wessberg från Team Gotland instruerade barnen under dagen.

Volleybollen liksom de andra idrotterna i Almedalsparken stannade upp under en kort stund när klockan slagit tolv i syfte att visa på vad som händer om de ideella ledarna försvinner inom idrottsrörelsen. Karin Mattsson Weiber säger - Ett sånt här stopp vill vi inte se. Vi gör den här manifestationen för att peka på att det finns en del hot för vår idrott.

Johan och Magnus är nöjda med dagen och berättar att Kidsvolley varit populärt eftersom det var yngre barn som provade på.

Det är väldigt positivt att volleybollen har fått visa upp sig här i Almedalen och vi ser fram emot nästa år och att få utvecklas och synas ännu mer.

Skribent: Kristina Bengtsdotter Gehlin-Hellgren

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info