Hoppa till sidans innehåll

Veteraner på nätet

12 DEC 2009 08:11
Svenska Volleybollförbundet lanserar som de flesta vet en ny hemsida inom kort. Först ut var Barn och Ungdom och nu är det dags för Veteranernas egen sida.
  • Skapad: 12 DEC 2009 08:11

Volleyboll är som bekant en idrott som man kan hålla på med långt upp i åren. Tack vare den nya hemsidan kommer vi att ha lättare att pusha för aktiviteter som exempelvis SM och andra tävlingar för Veteraner. En annan tanke med veteransidan är att med den bygga in lite mer historik. Klubbar, ledare och spelare som varit med ett tag har naturligtvis oerhört många historier att berätta och bilder att visa. Sollentuna VK har exempelvis gjort en insats för att föreviga sin historia med många roliga bilder från 70- och 80 talet och vi tar mer än gärna emot mer material.

På gång är Veteran-SM. Närmast i tid kommer Veteran-SM i Volleyboll som avgörs lördag 8 maj i Uppsala. Där kommer Anders Karlsson, passare och ansvarig inom Uppsala VBS för Veteran-SMUppsala VBS tillsammans med Svenska Volleybollförbundet göra allt som går för att genomföra en bra och underhållande tävling. Nästan så att de ädla medaljerna är mindre viktiga när tidigare generationers volleybollirare gör upp. Det är istället glädjen att träffa folk som man kanske tappat kontakten med eller inte har sett på många år som ger tävlingarna den härliga inramning som den har. Uppsala VBS har rutiner för att få till ett bra arrangemang i lagom högt tempo. Tävlingen kommer att avslutas med en enklare bankett på lördagkvällen. Information om tävlingarna finns på den nya veteransidan. Börja redan nu samla ihop det gamla gänget för oavsett hur det kommer att gå så kommer det att bli en minnesvärd och rolig tillställning.

Veteran-SM i Beachvolleyboll genomförs på vardag under SM-veckan 27/7 - 1/8 i Malmö. Boka in den redan nu. Nyhet för 2010 är att det kommer in fler åldersklasser varför pigga pensionärer inte längre behöver tampas med de lirare som fortfarande håller hög nationell nivå.

Bilden: Anders Karlsson, passare och tävlingsgeneral i Uppsala, är tagen av Åke Lager.

 
Skribent: Kristina Bengtsdotter Gehlin-Hellgren

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info