Hoppa till sidans innehåll

Var med och arrangera EM-kval

18 JUN 2014 12:05
Vårt herrlandslag har genom fina prestationer tagit sig ända till sista rundan av EM-kvalet med målet att vara med i EM-slutspelet i volleyboll som avgörs hösten 2015. Vill din förening ta ett ytterligare steg och arrangera kvalmatchen i maj nästa år? Nu finns möjligheten att skicka in en intresseanmälan.
  • Skapad: 18 JUN 2014 12:05

Inte sedan 1993 har Sverige varit med i EM-slutspel i volleyboll. Men, nu finns chansen efter herrlandslagets härliga prestationer i Vitryssland, där vi kom tvåa i gruppen. Nu är vi två matcher ifrån att ta Sverige till ett efterlängtat EM-slutspel. Båda matcherna är mot Estland, med ett borta- och ett hemmamöte.

Hemmamatchen äger rum under helgen 30-31 maj 2015, där vi ska säkerställa att vi tar oss till EM-slutspel i Bulgarien och Italien i oktober 2015.

Skapa möjligheter för föreningen och kommunen

Nu söker vi efter föreningar, arenor, kommuner, destinationsbolag som i samspel med oss vill arrangera hemmamatchen mot Estland! Att det är match två av två innebär att vilket lag som går till EM-slutspel avgörs i Sverige. Att stå som värd för en stor mästerskapsmatch innebär givetvis utmaningar men också många möjligheter i form av ökad uppmärksamhet, intresse och engagemang för alla inblandade.

Er förening kommer att utvecklas och det är en god möjlighet att öka föreningens intäkter och skapa samarbeten med sponsorer och andra intresserade.

Skicka in föreningens intresseanmälan till Jakob Birgersson This is a mailto link senast den 31 juli 2014, så inleder vi en dialog med din förening. 

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info