Hoppa till sidans innehåll
Foto: Leif Bjork

Tryggt med försäkring

22 NOV 2012 07:02
Det ska vara tryggt och säkert att utöva volleyboll och beachvolley. Har din förening koll på att alla spelare är försäkrade under träning och match? Har du koll på att styrelsen kan vara ansvarig för olycksfall som inträffar i av föreningen organiserad verksamhet?
  • Skapad: 22 NOV 2012 07:02

I spelarlicensen för 130 kronor om året ingår en olycksfallsförsäkring. Licensen ger också spelaren rätt att representera just er förening i Svensk volleybolls tävlingsverksamhet.

- Vi i Glommersträsk har licensierat alla våra spelare, från de yngsta till de äldsta, eftersom vi tycker att det är viktigt. Alla ska ha licens när de är med i cuper och serier, men framförallt är det viktigt med licens för att den ger våra spelare ett bra försäkringsskydd om olyckan skulle vara framme. Och så får faktiskt alla som har en licens tidningen Volleyboll, säger Leif Björk som är ledare, tränare och administratör i föreningen. 

Försäkringsskyddet

Alla licensierade spelare har en försäkring som skyddar spelaren vid olycksfallsskada under träning och matcher samt resor i samband med dessa aktiviteter.

Tidningen Volleyboll och möjlighet att tävla

I licensen ingår också tidningen Volleyboll med massor av reportage, nyheter och numera även barn- och ungdomssidor.

För att få vara med på tävlingar ska spelaren vara licensierad. Oavsett om det är sammandrag i volley2000, en kidsvolleycup, beach-SM, matcher i ligacupen eller någon annan tävling så ska alla deltagare ha licens.

Licensen kostar 130 kr/kalenderår. De flesta föreningarna bakar in licensavgiften i medlemsavgiften. På så sätt blir det enklare för klubbens medlemmar och vet man att alla spelare i verksamheten har en godkänd och kvalitativ försäkring.

Så här licensierar du föreningens spelare

Även du som är organisationsledare, aktivitetsledare och domare är försäkrad genom Riksidrottsförbundets försäkring.

 

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info