Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman SM 2013

Tomas Lidstedt slutar

31 JAN 2014 13:38
Tomas Lidstedt, som jobbat på Svenska Volleybollförbundet i två och ett halvt år med tävlingsfrågor, slutar. - Tyvärr är vi i en period där våra intäkter minskar och vi behöver anpassa vår personalorganisation, säger generalsekreterare Bengt Wicksell.
  • Skapad: 31 JAN 2014 13:38

Tomas anställning upphör men han kommer att synas inom Svensk volleyboll även framöver eftersom han kommer att jobba med en del evenemang, bl.a Nordiska klubbmästerskapen och Grand Prix.

- Bland det roligaste jag gjort är att vara med på Beachvolley-SM i två år, det var fantasiskt kul. Det hade jag inte väntat mig, eftersom jag inte jobbat med svensk beachvolley tidigare, säger Tomas.

Tomas har främst arbetat med serieläggningen och andra frågor som rör serierna. De frågorna kommer nu Kristina Gehlin-Hellgren och Paul Engström att sköta framöver.

En lång volleybollbakgrund

Tomas började redan 1970 med volleyboll då han spelade i Norrköpings Volleybollklubb. Ett år senare startade han KFUM Norrköping där han var både spelare och föreningsledare samtidigt. Efter att ha varit tränare kom han in på domarbanan och blev elitdomare 1984. Tio år senare blev han internationell domare.

Rekryterade unga till sporten

När han jobbade på en fritidsgård i Norrköping spelade han ofta volleyboll med ungdomarna, och kunde på så sätt rekrytera nya förmågor till sporten.

- Många började spela tack vare att vi spelade så mycket på deras fritid på fritidsgården, det var väldigt kul, säger han.

Tomas går vidare till sitt jobb på kommunen i Norrköping.

- Tomas har gjort en mycket fin insats som tävlingsledare. Hans lugna stabila personlighet är idealisk för tävlingsfrågor om ofta omgärdas av heta känslor. Förhoppningsvis får vi fortsätta samspela med Tomas vid de evenemang vi genomför i Svensk volleyboll, säger Bengt Wicksell, generalsekreterare.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info