Hoppa till sidans innehåll

TV-serie om barn- och ungdomsidrott vill skapa diskussion

15 JAN 2014 07:00
Utbildningsradions (UR) har gjort en programserie, ”Idrottens himmel och helvete”, om barn- och ungdomsidrotten. Den kommer att sändas i Sveriges Television (SVT), Sveriges Radio och på UR Play. Serien är en möjlighet för tränare, ledare, föräldrar och alla som jobbar bland barn och ungdomar inom idrotten, att diskutera viktiga frågor som selektering, utanförskap, träning och vilka drivkrafter som styr idrottandet.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:06

Det blir sex radioprogram i P4 och tolv TV-program på SVT 1. Första tv-programmet sänds onsdag 15 januari kl 22.00 i SVT1.

– UR:s satsning lyfter områden som selektering och utslagning, utanförskap,kränkningar och ledarskap och föräldraskap. Det är områden vi ständigt arbetar med, som alla föreningar behöver ha en levande diskussion om och som jag tror att UR:s satsning kan ge energi till, säger Karin Mattsson Weijber, ordförande Riksidrottsförbundet.

Programmen lyfter både positiva och negativa exempel och vill skapa debatt om barn- och ungdomsidrotten. Det är en möjlighet för samtal och lärande på flera olika sätt.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info