Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Svensk volleybolls arbete lyfts fram

24 AUG 2012 07:38
På höstens viktigaste möte inom idrottsrörelsen kommer Svensk volleybolls arbete med att utveckla en ledar- och spelarutvecklingsplan att presenteras.
  • Skapad: 24 AUG 2012 07:38

Idrott hela livet är en mötesplats för alla som utvecklar svensk idrott. Riksidrottsförbundet har bjudit in idrottsrörelsen till möte i Göteborg 8-10 oktober. Syftet är att ge inspiration, ökad kunskap och vägledning för alla som arbetar med barn- och ungdomsidrott eller bredd- och motionsidrott.

En av presentationerna kommer att beskriva hur Svensk volleyboll på ett nytänkande sätt ska få fler och bättre spelare.  Den beskriver en satsning på ”sådden” och med det avses motivationen.

I våras gjordes en spelarenkät bland volleyboll- och beachvolleyspelare med syfte att mäta hur väl de grundläggande psykologiska behoven är tillfredställda. De värdena är betydelsefulla för att spelare i hög grad ska vara motiverade.

Presentationen beskriver också den första nya utbildningsinsats som kommer att genomföras i motivationsfrämjande ledarskap. En utbildning till gagn för såväl nya, rutinerade, elit som ungdomsledare.

Anmäl dig till Idrott hela livet du också! Anmälan och information

Svensk volleybolls ledar- och spelarutvecklingsplan

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info