Hoppa till sidans innehåll

Svenska Volleybollförbundets årsmöte

21 MAR 2015 16:29
Röstberättigade ombud samt åhörare, förbundsstyrelse och personal var på plats vid årsmötet på Södermalm i Stockholm 21 mars.
  • Skapad: 21 MAR 2015 16:29

Årsmötet startades genom att förbundsordförande Saffet Eraybar hälsade alla välkomna och därefter tändes ett ljus och en tyst minut hölls till minnet av Stefan ”Stiffe” Bernholm. Saffet berättade kort om hur det går med insamlingen till cancerfonden.

Därefter lämnades ordet till Riksidrottsstyrelsens representant Anita Edlund som informerade om bland annat RS-stämman som hålls i Helsingborg.

Saffet Eraybar öppnade därefter mötet varpå Bengt-Åke Andersson valdes till mötesordförande, Saffet själv till vice mötesordförande och Kari Rennemo till mötessekreterare.

Efter att föredragningslistan godkänts togs beslut om att godkänna verksamhetsberättelsen, förvaltningsberättelsen och revisionsberättelsen samt att ansvarsfrihet för styrelsen beviljades.

Styrelsen genom Klas Elm och Susanne von Sydow föredrog verksamhetsinriktningen. En lång och spännande diskussion om verksamhetsinriktningen fördes med många kloka inlägg. Årsmötet beslutade att anta den föreslagna verksamhetsinriktningen med tillägget att styrelsen fick i uppdrag att snarast åstadkomma en ekonomisk plan.

Förbundsstyrelsens sammansättning:

Saffet Eraybar, förbundsordförande,
Madeleine Eriksson
Malin Sanz
Jan-Erik Einarsson Amilén
Göran Karlsson
Lena Tholse, omval
Susanne von Sydow, omval
Ola Kvist, omval
Klas Elm, omval.

Saffet Eraybar avslutade mötet och därefter delades Svenska Volleybollförbundets förtjänsttecken ut till Bengt Arvidsson och Annika Arvidsson.

Skribent: Paul Engström

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info