Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen för Svenska Volleyevent utökas

07 AUG 2012 08:45
Styrelsen i Svenska Volleyevent (Sveab) förstärks, då Simon Dahl, Anders Kristiansson och Bengt Olsson kliver in i styrelsen. De tre ska bidra till att föra bolaget framåt.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:06

Sveab är Svenska Volleybollförbundets helägda event- och marknadsbolag. Styrelsen i Sveab har under våren påbörjat en översyn av bolagets verksamhet för att öka förutsättningarna för att kunna tillföra svensk volleyboll bästa möjliga kompetens inom marknad och event.

- Det är oerhört glädjande att Anders, Bengt och Simon nu går in i Sveab:s styrelse. Vi är övertygade om att de kommer att bidra till en positiv utveckling till nytta för Sveab och i förlängningen för hela rörelsen svensk volleyboll, säger Christoffer Thibblin, styrelseordförande i Sveab.

De tre ledamöterna:

Simon Dahl, tidigare känd spelare och tvåfaldig olympier, som vi nu under OS kan höra som expertkommentator på SVT. Är numera tournament director för World Tour deltävlingen Paf Open på Åland.

Bengt Olsson, med lång erfarenhet som tränare och ledare och en drivande kraft i Örkelljunga VK.

Tidigare landslagstränaren Anders Kristiansson, med lång erfarenhet som internationell tränare inom både volleyboll och beachvolley. Hörs under OS som volleybollkommentator.

- Anders kunskap om hur klubbar och ligor internationellt arbetar kommer att vara värdefull i bolagets fortsatta arbete. Bengts kompetens inom organisations-, försäljnings och rekryteringsfrågor och Simons långa erfarenhet inom beachvolley är en bra kombination för bolaget, avslutar Christoffer Thibblin.

Sedan tidigare sitter förutom Thibblin även Ola Kvist och Bo Holmgren i styrelsen för Sveab.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info