Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Spelklar / licenser

16 JAN 2010 07:42
Licenserna är förlängda med en månad och gäller t o m januari 2010.
  • Uppdaterad: 16 JAN 2010 09:37

Svenska Volleybollförbundet är mitt inne i ett byte av administrativa system. Den databas vi arbetat i sedan ca tio års tid fasas nu ut och vi övergår till Idrotten Online i stället. Riksidrottsförbundet är leverantör och i dagsläget kan de inte erbjuda en lösning för licenserna.

Från februari kommer all licensiering att ske i ett nytt system. Själva licensiering kommer att bli minst lika enkel som idag. Idrotten Onlines medlemsregister kommer att vara grundbulten vilket innebär att samtliga spelare som ska licensieras behöver finnas där.

Medlemsregistret används även till föreningsrapporten och det kommer även att vara basen när föreningarna ska ansöka om LOK-stöd inom en snar framtid. Det bästa rådet är att omedelbart lägga in alla i medlemsregistret om det inte redan är gjort. Det går att importera via Excel för klubbar med många medlemmar.  

På tal om LOK-stöd så ska detta vara inrapporterat 15 februari varför det är hög tid att se över så att alla aktiviteter som barn och ungdomar gjort verkligen kommer med. Det är av största vikt såväl för klubben som för förbundet och även svensk idrott i stort.

Till sist, spelklarlistor finns tillgängliga på denna sida.

Skribent: Paul Engström

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info