Hoppa till sidans innehåll

Sök till Riksidrottsgymnasiet

24 NOV 2015 09:35
Nu är det sista möjligheten att söka till Riksidrottsgymnasiet RIG, för dig som vill börja där till nästa läsår, hösten 2016. Ansökan ska vara inne senast den 1 december.
  • Skapad: 24 NOV 2015 09:35

- Om du drömmer om att i framtiden spela utomlands, spela i Elitserien eller helt enkelt spela volleyboll på en hög nivå så är RIG det absolut bästa valet för att nå dina mål, säger My Johansson, som går andra året på RIG.

Ansök senast 1 december

Vill du bli en elitspelare i volleyboll och/eller beachvolley? Då är Riksidrottsgymnasiet i Falköping något för dig! Det finns numera en nybyggd beachvolleyhall i anslutning till volleybollhallen. Elever på RIG har därmed en unik möjlighet att utvecklas till elitspelare i båda grenarna.

Allt om ansökan, uttagningar och skolan finns här

- RIG har betytt jättemycket för mig. Man växer som spelare men framförallt som människa under de tre åren. Man lär känna sig själv på ett helt nytt sätt när man tvingas ta hand om sig själv då det kommer till tvättning, städning, studiedisciplin och så vidare. Man får bra volleybollträning men även otroligt värdefull livsträning, säger Sveriges främste volleybollproffs, Marcus Nilsson, som spelar i Ziraat Bankasi, Turkiet.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info