Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Samling för distrikten på tourfinalen

13 AUG 2012 09:21
I helgen kommer Halmstad att sjuda av beachvolleyliv med den prestigefyllda tourfinalen som spelas på stora torg. Samtidigt som den främsta svenska eliten gör upp om pallplatserna samlas alla distriktsstyrelser för att utbyta erfarenheter och utveckla Svensk volleyboll tillsammans.
  • Skapad: 13 AUG 2012 09:21

Drygt 20 ledamöter samlas i samband med att årets Swedish Beach Tour avslutas i Halmstad. Det blir utbildning i användbara Google-verktyg, möjlighet att diskutera utvecklingsmöjligheter och självklart titta på riktigt bra beachvolley. 

En liknande träff ägde rum i samband med Svenska volleybollförbundets årsmöte i Skövde i våras. Deltagarna vid den träffen var väldigt nöjda och insåg värdet i att nätverka med de andra distrikten.

Målet med distriktsträffen i Halmstad är att skapa goda relationer och samarbetsmöjligheter mellan distrikten och Svenska Volleybollförbundet.

- Vi försöker leva vår värdegrund och ser att när vi samverkar skapas också förståelse vilket i sin tur bidrar till att nå goda resultat. Helhetens framgång bygger på delarnas framgång, och att samlas och få utbildning är en viktig del i detta, säger Hanna Wigertz Qvist, distrikts- och föreningsutvecklare

Bilder och dokumentation från träffen våren 2012

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info