Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Presentation nya ledamöter valberedningens förslag

06 MAJ 2014 17:17
Inför årsmötet på lördag den 10 maj presenteras de föreslagna ledamöterna av valberedningen. De som föreslås att väljas in i förbundsstyrelsen som nya ledamöter är Lena Tholse, Göran Karlsson, Jan Erik Einarsson Amilén och Malin Sanz (på bilden ovan).
  • Skapad: 06 MAJ 2014 17:17

Malin Sanz

Är 46 år, har en son som är sex år och har en lång volleyboll- och beachvolleybakgrund. Hon har spelat volleyboll på olika nivåer upp till division 1 och spelat beachvolley på Open och Challenger.

Numera är hon domare på högsta nivå både i volleyboll och beachvolley.

- Min styrka är att jag kan båda grenarna och att jag har erfarenhet av båda grenarna både i rollen som spelare och domare. Dessutom har jag upplevt sporten på många olika sätt, säger Malin.

Hon är intresserad av struktur, ledarskap, tränares möjligheter och att involvera alla. I botten är Malin förskolelärare men har sedan flera år tillbaka en tjänst i Södertälje kommun som IKT-pedagog, där hon fortbildar lärare från förskoleålder upp till gymnasiet inom områdena Information, Kommunikation och Teknologi.

Lena Tholse

Lena Tholse

Arbetar på en vårdcentral i Nyköping på Astma/KOL team. Hon är ordförande i Nyköpings Frisksportklubb där hon spelar och coachar damlaget i volleyboll. Hon är dessutom kidsvolleytränare, och har mångårig erfarenhet av sporten från läktarplats. Lena vill gärna tillföra styrelsen i Svenska Volleybollförbundet samarbetsmöjligheter från en liten klubbs perspektiv. 

Göran Karlsson

göran karlsson

Är finansiell rådgivare på Skandia, är gift och har två barn. Sonen Jonathan tog SM-guld 2011. Göran Karlsson har en lång volleybollbakgrund med bl.a. 89 A-landskamper i bagaget. Han blev Svensk Mästare i beachvolley 1981 och tog två SM-guld i början av 80-talet med Progona och Sollentuna. Han har varit spelande tränare i Falkenberg och Hylte och gillar numera förutom volleyboll även löpning, golf och land rover defenderbilar.  

Jan Erik Einarsson AmilénJan Erik Amilen

Är 59 år och har bott i Örkelljunga fram till för några år sedan då han flyttade till Falkenberg. På båda orterna har han med stolthet följt volleybollen. En av sönerna gick på volleybollgymnasiet i Falköping.I Falkenberg är han butikschef i en klädbutik, är i grunden adjunkt i SO-ämnen men efter 12 år som kommunalråd i Örkelljunga tog livet en ny och spännande vändning. Han har en hel del akademiska studier bakom sig, är såväl pol.mag. som fil.mag. och har läst en del ekonomi vilket han har nytta av främst i förtroendemannauppdrag.Han trivs väl i föreningsuppdrag och andra förtroendeuppdrag, försöker vara påläst och ansvarstagande. 

- Jag trivs med att arbeta mycket och intressen omfattar, utöver samhällsbevakning och sportnyheterna, trädgård och såklart min familj med barn och barnbarn, säger Jan Erik Einarsson Amilén.

Vill du också komma på årsmötet? Anmäl dig till This is a mailto link

Alla handlingar inför årsmötet hittar du här

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info