Hoppa till sidans innehåll
Foto: Annika Hermansson

Organisationsledare samlas i Katrineholm

21 DEC 2012 13:00
Den 4-6 januari är det dags för GP, Ungdomens-GP och DistriktslagsSlaget i Katrineholm. Under samma helg samlas drygt 30 organisationsledare och ledamöter ifrån Svensk volleybolls 8 distrikt. Syftet med distriktsträffen är att ledamöterna ska få möjligheten att utbyta erfarenheter, nätverka och tillsammans utveckla våra distrikt ytterligare.
  • Skapad: 21 DEC 2012 13:00

Tidigare har distriktens ledamöter träffats i samband med årsmötet i Skövde i våras och under Beachtourfinalen i Halmstad i augusti 2012.

Under distriktsträffen i Halmstad kom det upp önskemål att göra en liknande träff i Katrineholm under GP-helgen 4-6 januari 2013.

Till den planerade distriktsträffen i Katrineholm är det drygt 30 organisationsledare som är anmälda.

-Den här gången har vi även bjudit in tävlingsledning, valberedare och komminikatörer säger Annika Hermansson, distrikt- och föreningsutvecklare på Svenska Volleybollförbundet.

-Det är väldigt roligt att vi blir fler och fler på dessa träffar. Det är ett tecken på att de är uppskattade och värdefulla säger Hanna Wigertz Qvist som tillsammans med Camilla Park också är med och arrangerar denna distriktsträff.

Skribent: Hanna Wigertz Qvist

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info