Hoppa till sidans innehåll

Ordförandeträff

06 FEB 2015 13:17
I helgen den 7-8 februari träffades distriktens ordförande för att utveckla samarbetet och arbeta med framtidsfrågor kring distrikten.
7 av 8 ordförande fanns på plats. – Helgen gav väldigt mycket säger Västsvenska VBF:s ordförande Kevin Wawrzyniak.
  • Skapad: 06 FEB 2015 13:17

De engagerade ordförandena träffades för att arbeta med nulägesanalys och framtidsfrågor tillsammans under helgen. -Samspelet mellan distrikten är viktigt och därför är dessa träffar av största betydelse. Då får vi tillfälle att synkronisera oss och få nya inspel samt ideer av varandra, menar Petrik Persson som är ordförande i Nordsvenska VBF.

Samspel
Ett viktigt ämne under helgen var samspel. Samspel mellan distrikten och kansli samt mellan distrikt och andra områden eller organisationer. -Det är otroligt viktigt att vi samspelar med bland annat SISU Idrottsutbildarna och såklart internt, säger Mikaela Green från Värmland-Örebro VBF.


Utveckling
-Vi har ansvar ute i distrikten för att föra Svensk volleyboll framåt i enligthet med de mål och riktlinjer som fastställts på Svenska Volleybollförbundets årsmöte, för att optimera det arbetet så måste vi träffas, menar Patrik. Distriktens ordförande träffas gärna igen. Nästa träff planeras att genomföras i samband med ett större evenemang. –Distrikten och deras ordförandena är viktiga för oss och därför vill vi visa dem uppskattning samt ge dem bra förutsättningar för att lyckas i sina roller, säger Camilla Park på Svenska Volleybollförbundet.

 

Skribent: Hanna Wigertz Andersson
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info