Hoppa till sidans innehåll

Ny styrelseledamot föreslagen

11 MAR 2013 12:42
I valberedningens förslag till ny förbundsstyrelse finns Susanne von Sydow med som nytt ansikte. Hon har jobbat inom bank, IT och HR med bl.a. ledarutveckling och affärsutveckling. Susanne var med som spelare och tog tre SM-tecken med Sollentuna Volleybollklubb i början av 80-talet.
  • Skapad: 11 MAR 2013 12:42

- Jag bidrar med affärsmässighet, nytänkande och struktur. En av mina styrkor är att jag får saker att hända och kan lösa komplexa problem med annorlunda infallsvinklar.

Utöver karriären inom främst bankvärlden, numera på Swedbank, har hon i många år jobbat med ungdomsverksamhet inom volleyboll. Hon har varit tränare, ledare, domare och suttit i styrelser. Hon är uppvuxen i ett familjeföretag och tycker att det är viktigt att jobba prestigelöst.

I tre år var Susanne styrelseledamot inom Projektforum, en intresseförening för projektledare. Organisationen har cirka 2000 medlemmar och ett kansli med fem medarbetare och en omsättning på 10 miljoner.

I dag ansvarar hon för Swedbanks ramverk för projektarbete för att alla ska ha ett gemsamt sätt att arbeta med projekt inom koncernen.

- Styrsystem, teknik och metoder måste finnas men det är människorna som står för förändringen. Att vinna människors förtroende och ge inspiration så att de vill förändra sig är den verkliga utmaningen.

Valberedningens förslag till ny förbundsstyrelse

Övriga ledamöter i nuvarande förbundsstyrelse

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info