Hoppa till sidans innehåll

Ny redaktion för tidningen Volleyboll

19 MAJ 2011 07:30
Från och med i höst kommer Patrik Törner och Johan Lindberg att producera tidningen Volleyboll. Nuvarande redaktör Åke Sandberg har efter ett mångårigt arbete bestämt sig för att sluta göra tidningen Volleyboll.
  • Skapad: 19 MAJ 2011 07:30

- Det känns roligt och inspirerande att vara med i utvecklingen av svensk volleyboll och att forma tidningen i linje med den nya grafiska profilen som lanseras senare i år, säger Johan.

Möttes på varsin planhalva

Johan och Patrik är volleybollspelare sedan unga år. Faktum är att de möttes på varsin sida nät i Värmland, där de spelade för olika lag, och sedan var med i distriktslaget ihop. Sedan några år tillbaka driver de företaget Rullgrus Media tillsammans. De gör tidningar och bilagor åt Uppsala kommun och Uppsalatidningen, och har bl.a. Paf Open och Swedish Beach Tour som kunder. De producerade även tidningen Beachmagasinet.

- En bra tidning ska man längta efter att den ska dimpa ner i brevlådan. Det är roligt med alla som sparar volleybolltidningen. Så har det varit för mig ända sedan jag började intressera mig för volleyboll. Det är kul att få föra vidare en bra tidning och fortsätta utvecklingen av den, säger Patrik.

Stort gensvar på tidningsenkät

En enkätundersökning som gjordes bland tidningen Volleybolls läsare fick stort gensvar. Över 1100 svar kom in och visade att intresset för att behålla tidningen som medium var gediget. Tidningen Volleyboll är uppskattad bland läsarna.

- Åke Sandberg har gjort ett mycket bra arbete med tidningen i många år, och nu när Rullgrus Media tar över produktionen finns goda möjligheter till fortsatt utveckling, säger  Annika Collin, som är kommunikationsansvarig.

Tidningsenkätens svar

Nästa nummer av tidningen Volleyboll kommer ut inom några dagar.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info