Hoppa till sidans innehåll

Ny medarbetare på Svenska Volleybollförbundet

11 AUG 2010 12:26
Annika Collin är ny kommunikationsansvarig på SVBF. Hon ska jobba strategiskt och operativt med att öka synligheten för volleyboll och beachvolley.
  • Skapad: 11 AUG 2010 12:26

Annika kommer närmast från synskaderörelsens bolagsgrupp Iris, där hon var informationschef med uppdraget att forma både intern och extern kommunikation med extra fokus på att nå ut i media. Tidigare har hon bl.a. jobbat på Sveriges Radio som programledare, reporter och producent.

- För mig känns det väldigt roligt att få komma till Svenska Volleybollförbundet och kunna jobba med kommunikationen i ett brett perspektiv. Eftersom jag både är mycket idrottsintresserad och ett stort engagemang för god kommunikation känns det här helt rätt, säger hon.  

Under skoltiden spelade Annika basket och badminton. Numera är det löpning, cykling och badminton på fritiden varvat med lagledaruppdrag i barnens idrottsföreningar. Men hon har aldrig spelat varken volleyboll eller beachvolley i organiserad form. Under sommaren har hon därför varit ute med Swedish Beach Tour för att lära sig mer om beachvolley.

- Jag har fått en riktigt rolig och härlig rivstart med touren i sommar. Nu ser jag fram emot höstens utmaningar, avslutar hon.

 

Skribent: Kristina Bengtsdotter Gehlin-Hellgren

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info