Hoppa till sidans innehåll
Adrienne Marie

Ny instruktör till Riksträningscentrum

25 MAR 2013 12:26

Adrienne Marie blir ny instruktör på Riksträningscentrum i Falköping i höst. Från och med nästa läsår utökas verksamheten i Falköping att omfatta även beachvolley, och då behövs en ytterligare instruktör.

  • Skapad: 25 MAR 2013 12:26

Fyra instruktörer blir fem när Riksträningscentrum bygger upp en modell för att jobba mot elit i beachvolley, liknande den nuvarande framgångsrika modellen i volleyboll. 60 elevplatser på Riksidrottsgymnasiet har blivit 72, och den nybyggda beachvolleyhallen har börjat användas flitigt. Det är Riksidrottsförbundet och Falköpings kommun som finansierar hela satsningen och täcker kostnaderna för utökning av personal.

Lång spelar- och ledarerfarenhet

Adrienne Marie är 40 år, ursprungligen från Australien, och har en gedigen meritlista inom såväl volleyboll som beachvolley. Hon har spelat i 23 år och har representerat det australiska landslaget i båda grenarna. Hon har spelat på World Tour i beachvolley och varit med på VM i volleyboll. Dessutom har hon varit tränare på internationell nivå, och arbetar nu på Åland i volleybollklubben Jomala. På Åland har hon fått den fina utmärkelsen ”Årets ledare”.

- Det känns fantastiskt inspirerande att ha knutit upp en tränare till vårt Riksträningscentrum med så gedigen erfarenhet av både volleyboll och beachvolley på högsta nivå, säger verksamhetschef Jeanette Jonsson.

Adrienne Marie kommer att börja sin tjänst i mitten av augusti, men redan tidigare i sommar kommer hon att vara med på läger och 8-nationersturnering för tjejer.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info