Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ny hemsida för RIG

26 AUG 2014 14:00
Riksidrottsgymnasiet i volleyboll och beachvolley har en alldeles ny hemsida. Numera hittar du allt du behöver veta om RIG här på volleyboll.se
  • Skapad: 26 AUG 2014 14:00

Här finns den nya hemsidan för RIG www.volleyboll.se/rig

Terminen har just startat för de nya eleverna som går på RIG i Falköping. Här finns totalt 72 platser för elever som vill bli elitspelare i volleyboll eller beachvolley. Inför säsongen finns nu hemsidan för RIG i ny inramning.

- Det känns riktigt inspirerande att vi lägger om hemsidan för att visa tillhörigheten inom Svensk volleyboll. Vi tror att det här är ett bra sätt att höja kommunikationen med alla som är intresserade av oss, säger Jeanette Jonsson, verksamhetschef på Riksidrottsgymnasiet.

På hemsidan hittar du information om träningar, matcher, studier på Ållebergsgymnasiet, kurserna i volleyboll, elevboendet, föräldramöten och mycket mer. Alla spelare i de olika årskurserna kommer att fotas så att den intresserade kan se vilka som går här.

Volleyboll.se/rig

Lägg in direktlänken så att du enkelt hittar till RIG:s sida. Alla nyheter såsom matchreferat från seriespelet kommer inte att gå upp på startsidan på volleyboll.se Men, på RIG:s sida finns all den värdefulla informationen.

Sök till RIG

Redan nu kan du som är intresserad söka till uttagningarna för att gå på RIG i Falköping nästa år. Ansökan görs här och ska vara inne senast den 1 december.

Har du frågor om RIG, kontakta Jeanette Jonsson 

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info