Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Nya utmaningar för Svenska Volleyevents vd

15 FEB 2012 10:51
Svensk volleybolls event- och marknadschef Mattias Walfridsson kommer under våren att avsluta sin anställning som vd på Svenska Volleyevent AB. Efter nästan sju år i volleybollens tjänst är det nya utmaningar i branschen som väntar.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2012 11:00

- Det är verkligen med delade känslor som jag nu går vidare men jag känner att det är dags för mig att anta nya utmaningar säger Mattias Walfridsson.

Mattias påbörjade sin anställning som vd när Svenska Volleyevent AB (Sveab) bildades i december 2005, då med uppdraget att skapa en helt ny nationell beachtour. Sedan dess har bolagets uppdrag utökats och förutom Swedish Beach Tour arbetar Sveab b.la. med breddtouren Back to the Beach, Elitserien i volleyboll, kommunikationsfrågor samt de övergripande event- och marknadsfrågorna inom Svensk volleyboll.

För Sveab fortsätter verksamheten som planerat och arbetet inför sommarens Swedish Beach Tour och Back to the Beach är i full gång. Tom Englén kommer att ta över funktionen som projektledare för Swedish Beach Tour och han kommer i den rollen att assisteras av Klas-Peter Sterner som tidigare varit produktionsledare för touren. För Mattias väntar nu en roll som sponsringsstrateg och kundansvarig på Heja!, en umeåbaserad kommunikationsbyrå med inriktning på event marketing och sponsring. Han lämnar sin tjänst i slutet på april men kommer i och med det inte att avsluta sitt engagemang inom volleybollen.

- Mitt engagemang inom sporten kommer att fortsätta även efter att jag slutat på Sveab. Volleybollen har varit en stor del av mitt liv sedan jag var 13 och kommer att vara det även fortsättningsvis, en del av ett rikt liv helt enkelt.

Svenska Volleybollförbundet har nyligen valt en ny styrelse i Sveab som nu kommer att titta på bolagets framtida organisation. 

- Planeringen inför sommaren har redan kommit långt och det finns en klar organisation för sommarens eventproduktioner. Nu kommer vi i styrelsen att kika på hur bolaget bäst organiserar sig för kommande utmaningar säger Christoffer Thibblin, nyvald styrelseordförande i Svenska Volleyevent AB. Vi tackar Mattias för hans stora engagemang och hårda arbete och önskar honom all lycka när han nu går vidare.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info