Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Nya riktlinjer för Idrottslyftet

06 NOV 2015 09:17
Från och med nästa år kommer Idrottslyftet att förändras. Det innebär bland annat att utbildningarna inte längre kommer att vara gratis.
  • Skapad: 06 NOV 2015 09:17

Idrottslyftet är ett ekonomiskt stöd från Riksidrottsförbundet som ska gynna idrottens utveckling. Syftet är att utveckla verksamheten så att barn och unga i åldern 7 – 25 år väljer att idrotta i förening och stimuleras till ett livslångt idrottande i föreningsidrotten. Från och med nästa år har RF ändrade riktlinjer för hur idrottslyftet ska användas.

Idrottslyftets medel inom Svensk volleyboll

De senaste tre åren har Svensk volleyboll valt att satsa idrottslyftsmedel på att subventionera deltagarnas kostnad för att delta i våra utbildningar. Ett unikt projekt som kom till för att vi behövde lyfta utbildningsverksamheten.

2016 har vi en ny verksamhetsinriktning, som innebär att vi bland annat kommer att satsa idrottslyftsmedel på arrangörer av utbildning. Utbildningarna kommer därmed att kosta pengar för den deltagare/förening som väljer att gå en utbildning.

Än så länge vet vi inte hur stort belopp vi kommer att tilldelas för Idrottslyftet för 2016. Så snart vi vet det och har ytterligare information kommer vi att gå ut med det.

Det är Jeanette Jonsson som arbetar med frågor som rör idrottslyftet. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Jeanette, This is a mailto link

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info