Hoppa till sidans innehåll

Nya ordföranden internationellt uppmärksammad

30 NOV 2011 14:09
Saffet Eraybar, som är ny ordförande i Svenska Volleybollförbundet, har blivit uppmärksammad i turkiska medier som nyvald ordförande.
  • Skapad: 30 NOV 2011 14:09

Saffet har lång erfarenhet av internationell volleyboll och har jobbat en hel del för det Turkiska volleybollförbundet. I helgen valdes han till ny ordförande för Svenska Volleybollförbundet, vilket uppmärksammas på många håll. Här är ett axplock av medier:

http://www.tvf.org.tr/index.php?haber=5060

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=4032

http://www.voleybolunsesi.com/content.php?cid=12&id=11752&topic=2

http://www.ntvspor.net/haber/voleybol/53408/isvec-voleybolunu-bir-turk-yonetecek

Kort om Saffet Eraybars bakgrund:

Staffet är nybliven pensionär, och har en lång yrkesbakgrund inom Migrationsverket som enhetschef. Han har en spelar- och tränarbakgrund inom volleyboll.

Började i Galatasaray, Turkiet, där han är uppvuxen. Var spelare i Eskilstuna VK under åren 1965-1972 och tränade därefter både damer och herrar i KFUM/K Norrköping. I tio år var han tränare och även coach för KFUK/landslaget.

Han hade flera uppdrag för Svensk volleyboll under 70-talet inom tävlingssektorn och uttagningskommittén för damer bl.a. Dessutom flera internationella uppdrag såsom lagledare/manager för landslag under åren 1989- 2005. Han har regelbundet haft uppdrag även för det Turkiska Volleybollförbundet och varit tävlingsledare på såväl EM som VM i volleyboll.

Det här vill jag arbeta med: Jag vill gärna jobba med kontakt med föreningar, RIG och landslagen och tror att jag kan bidra med min gedigna volleybollbakgrund. Min långa arbetslivserfarenhet kan jag använda i olika sammanhang också. Eftersom jag nyligen gått i pension kan jag lägga en hel del tid på uppdraget.

 

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info