Hoppa till sidans innehåll

LOK-stöds dags igen

13 AUG 2009 08:30
LOK-stödet är av största vikt för idrottsrörelsen i stort som för den enskilda föreningen. 15 augusti är datumet då ansökningarna för första halvåret 2009 ska vara inne.
  • Skapad: 13 AUG 2009 08:30

Riksidrottsförbundet har skapat en väldigt smidig it-lösning som från och med denna gång ska användas för att ansöka om det statliga LOK-stödet. Ansökan görs via föreningarnas Idrotten Online-hemsidor. I korthet samlar man in närvarolistorna som vanligt och sedan görs sammanställningen på hemsidan. Klicka på skicka och det hela är klart. En finess är att föreningen samtigt får information om hur stort bidraget till klubben blir.

Perioden vårterminen (1/1 - 30/6) 2009 ger 24 kr/sammankomst, och 8 kr/deltagartillfälle. Förutom det statliga bidraget finns även det kommunala LOK-stödet att tillgå med samma deadline för ansökan. För mer information, kontakta fritidskontoret i kommunen.

Läs mer om LOK-stöd på RF´s hemsida: https://www.rf.se/templates/Pages/InformationPage____235.aspx Bland mycket information kan man läsa att "För sent inkommen ansökan inte ger rätt till bidrag" samt att föreningar som inte klarar av att ansöka via hemsidan kan få hjälp av sitt Distriktsförbunden som ställer upp till självkostnadspris.

Föreningar som ännu inte aktiverat sin idrotten onlinehemsida kan klicka in sig på: https://www1.idrottonline.se/default.aspx?id=187

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info