Hoppa till sidans innehåll

LOK-stöd deadline 15 februari

12 FEB 2010 17:22
Dags igen för LOK-stöd. Förutom det statliga, vilket denna information handlar om ansöker medlemsföreningarna även om kommunalt LOK-stöd.
  • Skapad: 12 FEB 2010 17:22

Lok-stöd, det statliga, utgår med 24 kronor per aktivitet och 8 kronor per deltagartillfälle. På ett ungefär kan man räkna med ca 100 kronor per tillfälle om man har 10 deltagare i laget/träningsgruppen. Därtill kommer det kommunala stödet.

Sista dagen för att ansöka om LOK-stöd är alltså nu på måndag och det är av oerhörd betydelse att alla aktiviteter kommer med. Föreningen erhåller även bidrag för alla prova-på-aktiviteter utom under den samlade skoldagen med kravet på att man tagit in födelsenummer och namn på deltagarna.

Alla är vinnare på att samtliga volleybollföreningar med barn/ungdomsverksamhet söker. Det blir pengar direkt till föreningen. LOK-stödet har även stor påverkan när RF fördelar medel till idrotten. 

Det finns oerhört bra information om hur man ansöker om LOK-stöd på idrottonline.se och även en punktlista om hur man går till väga.

RF´s hemsida  finns information om LOK-stödsreglerna i sin helhet.

Om det nu skulle vara så illa att det saknas en grupp eller några aktiviteter. Då går det att skicka in ansökan för att sedan komplettera den inom ett par veckors tid. I meddelanderutan skriver man de skäl man åberopar och därefter kan man fortsätta att samla ihop närvarokorten eller vad som saknades.

Skribent: Paul Engström

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info