Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Kate slutar och ännu en Annika börjar

29 NOV 2010 07:52
Annika Hermansson blir i januari ny medarbetare på Svenska Volleybollförbundet. Hon ska arbeta med flera av distrikten, och ersätter Kate Svensson, som flyttar till annan ort och därmed avslutar sin anställning på förbundet.
  • Skapad: 29 NOV 2010 07:52

- När flytten blev beslutad insåg jag att jag måste sluta mitt arbete här. Det är rätt beslut, men det är ändå tråkigt att sluta efter bara ett drygt halvår. Jag får med mig många bra erfarenheter och har lärt mig mycket av volleybollen samtidigt som jag fått använda mina kunskaper som jag hoppas kommer till nytta även framöver, säger Kate Svensson.

Från Sisu till volleyboll

Annika Hermansson kommer närmast från Sisu idrottsutbildarna . Där arbetar hon bl.a. med gymnastikförbundet öst i ett pilotprojekt att med långsiktiga strategiska mål hjälpa styrelsen och föreningarna med att utvecklas.

 - Det är givande och utvecklande att jobba med utbildning, utveckling och förändringsarbete. Ser fram emot att få fortsätta jobba metodiskt och långsiktigt ihop med distriktsstyrelserna inom volleybollen. För mig blir en ny idrott. Det känns spännande och lagom utmanande, säger Annika.

Jobbat i nätverk inom idrotten

Tillsammans med Gymnastikförbundets Östs styrelse har hon skapat nätverk, olika forum med teman och dialogmöten för ordföranden, ledare och aktiva i syfte att erbjuda kunskap och information men framförallt det värdefulla erfarenhetsutbytet föreningar emellan. Det är viktiga tillfällen för styrelsen att lyssna av sina medlemmars behov som ligger till grund för deras strategiska arbete. I botten är Annika utbildad gymnasielärare och har då tränat beachvolley inom utbildningen.

 - Men, några djupare kunskaper om volleyboll har jag inte. Det hoppas jag att jag får lära mig. Jag är fotbollsspelare och har tränat multisport med orientering som bas. Nu är det mest yoga och salsa som gäller.

Annika kommer att jobba med distrikten tillsammans med Camilla Park.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info