Hoppa till sidans innehåll
instagram

Humor och glädje när Tierps kanadensare tar över Instagram

02 MAR 2016 13:55
Svensk Volleybolls Instagram har återvänt till kalla Sverige efter ett gäng veckor med utlandsproffsen. Sedan i söndags är det istället Tierp Volleys tre kanadensare, med Jarron Mueller i spetsen, som styr kontot. Tillsammans bjuder de öppenhjärtligt med oss på en humorfylld resa och ger oss inblick i vardagen och volleybolllivet i Tierp.
  • Skapad: 02 MAR 2016 13:55

I vanlig ordning har vi intervjuat spelaren/spelarna inför veckans Instagram-äventyr. Jarron Mueller är den som svarat på frågorna.

Vad ser du fram emot att få dela med dig av på Instagram?
– Vi är exalterade över att få visa vårt lag och Tierp. Vi lever i en liten ort och kommer visa vilken familj vi har kommit att bli. Orten skänker stort stöd åt laget och har en stark volleybollkultur. Barnen och ungdomarna i föreningen är fantastiska och har enormt kul. Vi har också många härliga personligheter i laget som kommer göra det kul för den som följer Svensk Volleybolls Instagram. Vi ser fram emot att vara lite annorlunda än tidigare lag. Vi siktar på att visa att man kan skratta och ha roligt, även om man tävlar på en hög nivå och tar det här med att vinna på största allvar.  

Vad betyder volleybollen för dig?
– Volleyboll är vår passion och vad vi älskar att göra. Det har gett oss fantastiska erfarenheter och möjligheten att leva på andra sidan jordklotet. Volleyboll utgör centrum av våra liv och har hjälpt oss på många sätt. Det har gett oss en hälsosam livsstil, vänner för livet och fantastiska minnen.

Varför är sociala medier ett viktigt verktyg för dig?
– Det är ett fantastiskt verktyg för att föra vidare information till stora mängder människor. Det kan nå alla i hela världen och låter oss uppleva och dela erfarenheter och viktiga meddelanden. Sociala medier får världen att verka mindre och för folk samman. Det är också ett grymt verktyg för att visa din personlighet och kreativitet. Det ger dig, likt en blank canvastavla, möjligheten att fritt uttrycka dig och dela med dig av fantastiska händelser i ditt liv.

Hur använder du sociala medier till vardags?
– Jag använder det framför allt till att kommunicera med familj och vänner i Kanada. De är långt borta och att ringa dem är ingen idealisk lösning. Så jag använder sociala medier för att prata med dem. Instagram är perfekt för att visa folk vad jag har för mig i Sverige. I laget använder vi dessutom sociala medier för att föra vidare meddelanden om matcher, resultat och annan viktig information om klubben.

Vad är ditt stora mål med volleybollen?
– Jag skulle säga att mitt stora mål är att spela på en så hög nivå jag bara kan och att kunna göra karriär i sporten jag älskar. Ytterligare ett mål är att spela i Olympiska spelen. 

Följ Jarron Mueller och Tierp Volleyboll här

FAKTA: Kanadensarna soms styr Svensk Volleybolls Instagram
Jarron Mueller, Passare
Lee Hamilton, Center
Colton De Man, Vänsterspiker

LÄS MER
Lunds VK klara för Elitserien
Nya tävlingsbestämmelser fastställda
Detaljerna avgjorde toppmötet

Skribent: Herman Sewelén

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info