Hoppa till sidans innehåll

Herman är Svensk volleybolls nye kommunikatör

23 FEB 2016 14:02
Vi kan i dag presentera ett nytillskott till Svensk volleyboll. I slutet av februari kliver Herman Sewelén in i rollen som kommunikatör.
  • Skapad: 23 FEB 2016 14:02

 – Fantastiskt kul! Jag ser verkligen fram emot att ta mig an den här utmaningen, säger Herman Sewelén.  

Kommer från Viasat Sport

Herman har en färsk journalistexamen i ryggen och har tidigare varit medieansvarig och webbredaktör hos IF Brommapojkarna. Dessutom har han flera års erfarenhet som sport- och allmänreporter på lokaltidningar. Nu senast kommer han från MTG:s Viasat Sport där han agerat redaktör och reporter för viasatsport.se.

 – När jag kliver in i den här rollen kommer jag ha stor användning av de erfarenheter jag har skaffat mig i journalistbranschen, säger Herman och fortsätter:

 – Mitt uppdrag för Svensk volleyboll går bland annat ut på att bygga och utveckla relationer med media och sprida ordet om sporten; att få volleybollen att växa. Då är det inte helt dumt att jag själv varit journalist och förstår mig på nyhetsvärdering och medielogik.

Tar vid efter Annika Collin

När Herman börjar i slutet av februari tar han vid efter Annika Collin som slutade vid årsskiftet.

 – Jag hoppas kunna fylla hennes skor och fortsätta bygga på det utvecklingsarbete hon bedrev för volleybollens varumärke och synlighet i media. Samtidigt hoppas jag kunna sätta min egen prägel på rollen och arbetet som utförs.

Har du idéer på uppslag eller andra synpunkter som kan vara intressanta för Herman? Tveka inte att kontakta honom via This is a mailto link

Du kan också följa Herman på Twitter @KanalHerman 

Skribent: Simon Brandén

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info