Hoppa till sidans innehåll

Har du fått Volleyboll nr 2

20 MAJ 2009 08:44
I dagarna kom nummer två av tidningen Volleyboll 2009 ut. Ett maffigt nummer som summerar volleybollen och berättar om sommarens beachvolleyboll. Fick du tidningen?
  • Skapad: 20 MAJ 2009 08:44

Av någon anledning har Svenska Volleybollförbundet haft problem med en del kopplingar mellan individer och distributionslista för tidningen Volleyboll. Detta resulterade i att några inte fick "ettan" som kom i mars.  Nu har alltså nummer två kommit!

Tidningen kommer bl a till alla tävlingslicensierade spelare i volleyboll och beachvolleyboll, officiella klubb- och SDF-adresserna, till domare på Elit- och Förbundsnivå och förtroendevalda/referenspersoner inom Svenska Volleybollförbundet.

Dessutom skickas tidningen till bl. a många bibliotek och sportredaktioner, en del näringslivskontakter och förstås alla prenumeranter.

Har inte du fått tidningen så maila undertecknad kontaktperson, nedan. Se till att vi får din avsändaradress, gärna inklusive mobiltelefonnummer, och vilken "typ" du är så vi lätt kan hitta dig i vårt register när du skickar ditt mail!

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info