Hoppa till sidans innehåll
Foto: okänd Hanna

Hanna Wigertz Qvist ny medarbetare

17 JUN 2011 08:27
Den 15 augusti börjar Hanna Wigertz Qvist som ny distrikts- och föreningsutvecklare på Svenska Volleybollförbundet.
  • Skapad: 17 JUN 2011 08:27

- Det känns jättebra att få börja med Svensk volleyboll. Jag ser fram emot att kunna jobba samlat med en idrott. Dessutom blir det nog en hel del processarbete som är inspirerande, säger Hanna.

Läst Sport management på universitetet

Hon är 27 år och kommer närmast från SISU Stockholm och SISU Västergötland, där hon i drygt två år arbetat med föreningsutveckling, bland annat inom fotboll och ridsport. I botten har hon en universitetsutbildning i Sport management.

Hanna är uppvuxen i Skövde och spelade handboll i Skövdes elitserielag under flera år.

- Volleyboll är ganska lik handbollen när med fart och fläkt. Däremot finns andra skillnader förstås. Det är spännande att komma in i ett läge när Svensk volleyboll utvecklas, där jag gärna vill bidra med mina tidigare erfarenheter inom föreningsutveckling. Det är så häftigt och inspirerande att få vara med och se människor växa i föreningsutvecklingsarbete, avslutar Hanna.

Satsning på föreningsutveckling

Hanna kommer att jobba tillsammans med Annika Hermansson med distrikt och förningar inom Svensk volleyboll.

- Sedan två år arbetar vi målmedvetet med att förbättra samspelet mellan kansliet, distrikten och föreningarna. Vi ökar nu vår kapacitet för föreningsutveckling eftersom det ger nya resurser, ledare och viktigast av allt nya spelare. Med anställningen av Hanna ökar vi nu vår kapacitet lite tidigare än beräknat eftersom Camilla Park nu är föräldraledig. Med Hanna får vi mer nytänkande och en medarbetare som gillar både samspel och resultat. 2012 kommer att bli ett bra år för Svensk volleyboll, säger Bengt Wicksell.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info