Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Föreslå årets ledare

15 JAN 2015 13:05
Varje år är medlemsföreningarna välkomna att nominera ledare som anses ha gjort sig förtjänta av att uppmärksammas till utmärkelsen Årets ledare. Den som får den prestigefyllda utmärkelsen får två biljetter till århundradets match, EM-kvalet i maj.
  • Skapad: 15 JAN 2015 13:05

Vem tycker du har gjort sig förtjänt av 2014 års utmärkelse Årets ledare? Skicka in ditt förslag med utförlig motivering senast den 8 februari till This is a mailto link

Årets ledare kommer att få 2 biljetter till EM-kvalmatchen för herrar mellan Sverige och Estland i Halmstad 31 maj i år, och presenteras på Svenska Volleybollförbundets årsmöte den 21 mars i Stockholm.

2013 gick Årets ledare till Jens Ottosson, Habo Wolley, med motiveringen:

”Genom sitt engagerande och utvecklande sätt har Jens fått kidsvolley och volleyboll för ungdomar att utvecklas såväl i Habo som i andra föreningar. Med Jens i spetsen har föreningens engagemang dessutom hjälpt till att lyfta kidsvolley i andra delar av Sverige. Jens är en viktig organisatör i föreningen och är ledare för flera grupper med spelare i olika åldrar. På kort tid har han byggt upp en framgångsrik verksamhet och är en mycket värdefull ledare och förebild inom Svensk volleyboll.”

Nu är det dags för dig att nominera 2014 års Årets ledare!

Läs mer om Årets ledare

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info