Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Föreslå årets ledare

17 MAR 2014 10:55
Varje år är medlemsföreningarna välkomna att nominera ledare som anses ha gjort sig förtjänta av att uppmärksammas till utmärkelsen Årets ledare. Den som får den prestigefyllda utmärkelsen får två biljetter till EM-kvalet i Halmstad 9-11 maj.
  • Skapad: 17 MAR 2014 10:55

Vem tycker du har gjort sig förtjänt av 2013 års utmärkelse Årets ledare? Skicka in ditt förslag med utförlig motivering senast den 31 mars till This is a mailto link

Årets ledare kommer att få 2 biljetter till EM-kvalet i Halmstad 9-11 maj i år och presenteras på Svenska Volleybollförbundets årsmöte den 10 maj i Halmstad.

2012 fick Andreas Lindberg från Tuve VK utmärkelsen Årets ledare med motiveringen:

”Genom sitt engagerande och entusiasmerande sätt har Andreas i egenskap av tränare lyckats lyfta klubbens A-damer från division två till spel i superettan på ett par år. Samtidigt som han hela tiden är mån om att ge alla spelarna i laget speltid tänker han långsiktigt genom att låta de yngre spelarna involveras i seniorernas seriespel. Han vill skapa goda förutsättningar för att låta ungdomarna utvecklas på bästa sätt.
Som styrelseledamot i Tuve VK är Andreas ett föredöme med sin drivande attityd. Bl.a. har han visat genuint engagemang i sin roll som arrangör av U17-SM, där han är en god företrädare för klubben och på så sätt hela Svensk volleybolls ansikte utåt.”

Läs mer om Årets ledare

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info