Hoppa till sidans innehåll

Förbundsstyrelse vald vid årsmötet

25 MAR 2012 16:51
Saffet Eraybar, Gotland, fick förnyat förtroende i helgen då han åter blev vald till ordförande i Svenska Volleybollförbundet. Det var ett enat årsmöte som valde förbundsstyrelseledamöter i enlighet med valberedningens förslag.
  • Skapad: 25 MAR 2012 16:51

På klingande och klar värmländska ledde Eva Johansson Svenska Volleybollförbundets årsmötet i Skövde. 31 ombud var på plats på Billingehus, där en förbundsstyrelse valdes. Valberedningens förslag antogs, och inga andra förslag till styrelseledamöter lades fram. Saffet Eraybar, som varit ordförande sedan i november i fjol var nöjd efter mötet:

- Det känns riktigt bra att få fortsatt förtroende med samma styrelse. Det är inspirerande att vi nu har en plan för vår inriktning, säger Saffet Eraybar.

En av de viktigaste delarna han syftar på är att Svensk volleyboll håller på att ta fram en ny spelar- och ledarutvecklingsmodell, med tidigare OS-spelaren i beachvolley, Tom Englén, i spetsen. Modellen presenterades vid årsmötet.

- Vi har sneglat på andra idrotter och även internationellt, bland annat på Kanada, som har en liknande modell inom volleybollen. Modellen utvecklas genom ett sätt som kallas för in-sideout, dvs. vi jobbar först fram den innersta cirkeln för att få svar på frågan varför. Därefter formar vi hur och vad. Vi vill skapa förutsättningar för att framgångar ska uppstå i stället för att satsa direkt på dem. Genom enkätundersökningar tar vi reda på spelarnas motivation. Den som är motiverad har goda förutsättningar för att engagera sig längre inom idrotten, säger Tom Englén.

- För mig är det viktigaste ordet ”tillsammans”. Vi samspelar tillsammans för att nå ännu längre inom Svensk volleyboll, avslutar Saffet Eraybar.

Styrelsen i Svenska Volleybollförbundet

Saffet Eraybar, ordförande
Ledamöter:
Margareta Moqvist
Karin Gustavsson
Angelica Ljungqvist
Ola Kvist
Christoffer Thibblin
Jan Svensson
Madeleine Eriksson
Bengt Andersson

 

Eva Johansson, årsmötesordförande

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info