Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Förbundsdomarkurs i Katrineholm

10 FEB 2009 10:23
För alla distriktsdomare i volleyboll med ambitioner att avancera kommer ett utbildningstillfälle 1-3 maj i Katrineholm. Kursavgift, mat, logi och resa är helt subventionerat!
  • Skapad: 10 FEB 2009 10:23

Förbundsdomarkursen är det tredje steget i Svenska Volleybollförbundets domarutbildning. Kursen innehåller 30 lektionstimmar fördelade på 20 timmar teori och 10 timmar praktik. Målet med kursen är att deltagarna ska kunna fungera som förste- eller andredomare i division I och lägre samt att stärka deltagarnas kunskaper i dömning och allt som hör därtill.
Kursen vänder sig i första hand till etablerade distriktsdomare med riklig erfarenhet av att döma volleybollmatcher.

Plats och tider
Kursen genomförs i Katrineholm och startar med teori fredag kväll 1 maj ca klockan 18.00. Under lördag och söndag varvas praktik med teori och kursen avslutas på söndag eftermiddag, ca 17.00. Kursen praktiska del genomförs i samband med U19-SM.

Examination
Kursen innehåller såväl teori- som praktikprov, vilka båda ska genomföras med godkänt resultat för att legitimation som förbundsdomare ska erhållas.

Instruktör
Billy Sandin, Svenska Volleybollförbundet.

Kost och logi
I kursavgiften ingår kvällsmål under fredagen, frukost, lunch och middag under lördagen samt frukost och lunch på söndagen. Logi blir på vandrarhemsnivå, mer info senare.

Resa
Kursdeltagare har möjlighet till resersättning för billigaste färdsätt. Samåk gärna med de lag som ska spela eller med andra kursdeltagare.

Anmälan
Anmälan görs på volleyboll.se, klicka här. Senast 2009-04-15 vill vi ha din anmälan. I anmälan skriver du till ev klubbtillhörighet och meritförteckning under "övrigt".
SVBF:s Domargrupp gör sedan ett urval. Billy meddelar dem som antagits eller ställs på reservplats senast 20:e april. Anmälningsavgift inkl boende är 1.300 kr per deltagare, men tack vare Vingåkers VK och Idrottslyftet är avgiften subventionerad med 1.300 kr!

Frågor besvaras av Billy Sandin, This is a mailto link, tel 070-6011777.

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info