Hoppa till sidans innehåll

Förändringar i personalorganisationen

13 MAR 2015 13:00
Svensk volleyboll är inne i en tuff ekonomisk sits, där vi fått minskade anslag de senaste fem åren. Personalstyrkan behöver därför förändras och minskas inför nästa år.
  • Skapad: 13 MAR 2015 13:00

Många trender är positiva inom Svensk volleyboll. Vi ser ökningar i utbildningstimmar och att alltfler spelar volleyboll och beachvolley. Men, Svensk volleyboll är i en negativ trend gällande ekonomiska bidrag. År 2011 fick vi 4 558 000 kr som ett ordinarie årligt ekonomiskt stöd från Riksidrottsförbundet. Sedan dess har stödet minskats varje år och 2015 får vi 2 850 000 kr. Redan före jul aviserades att den uppskattade tidningen Volleyboll läggs ner vid kommande halvårsskifte, och nu är det klart att personalstyrkan förändras.

En halvtid på Riksträningscentrum i Falköping tillsätts inte för närvarande, en instruktör slutar till hösten, och kommer att ersättas. På kansliet i Stockholm försvinner två tjänster.

- Vi ser nu över hur samspelet med distrikten ska organiseras personellt från och med 2016. Annika Hermansson slutar och Hanna Wigertz Andersson kommer att jobba med konceptutveckling av tävlingsverksamhet, för att generera nya intäkter. Jag kommer att gå in och jobba mer med distriktens utveckling, säger Bengt Wicksell, generalsekreterare.

Ny instruktör söks till Riksträningscentrum

Adrienne Marie, instruktör vid Riksträningscentrum i Falköping, kommer att avsluta sin tjänst efter vårterminen. Vi söker därför en ny instruktör som vill utbilda elever i volleyboll och beachvolley. Annonsen för tjänsten finns här

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info