Hoppa till sidans innehåll

Följ slutspelet på webb-tv

02 MAR 2009 10:17
Svenska Volleybollförbundet och Eurosport samarbetar i pilotprojektet "Svensk Volleyboll på webb-tv-kanalen Eurosport Player". Om vi volleybollare följer slutspelet via datorn och projektet faller väl ut finns det en framtid som till och med kan leda till TV!
  • Skapad: 02 MAR 2009 10:17

Svenska Volleybollförbundet tillsammans med Eurosport har nu sänt tio matcher på Eurosport Player, sedan premiären vid Grand Prix, från sex olika arenor.

Söndagen den 8 mars sänds Örebro - Elverket. Efter matchen kommer vi live pressentera hur damernas slutspelet faller ut, dvs. vilka tabellettan, -tvåan och -trean väljer i kvartsfinal, vilket blir spännande!

Förutom livesändningen av veckans match så kan man se matchen "on demand" veckan efter samt high lights på Youtube!
Ett abonnemang för en "volleybollare" kostar bara 39 kr/månad, och då får du även se Eurosports samtliga kanaler via datorn!
Klicka på "flash logo" ovan för mer information.

Volleyboll är den första nationella idrotten som Eurosport satsar på i Playern, vilket är hedrande. De är nu även igång med att starta upp med handboll.

Hjälp till att sprida "veckan match"
Det är bra för svensk volleyboll om antalet abonnenter, tittare och samarbetspartners till veckans match på Eurosport Player blir så bra som möjligt.

Blir det bra så kan det bli en fortsättning på webb-tv-kanalen men även via TV-kanalen Eurosport II. De sporter som faller väl ut kan alltså i framtiden komma i den vanliga tv-kanalen som Eurosport satsar på som "ska bli mer lokal".

Vår förhoppning är att alla föreningar kommunicerar "svensk volleyboll på webb-tv-kanalen Eurosport Player" mer. Om vi ökar kommunikationen via;

- våra hemsidor, dvs. att vi har flashlogon (den roterande som ligger på löpet på volleyboll.se) på våra hemsidor och länkningen till hur man startar ett abonnemang (vad som ingår och vad det kostar)

- gentemot media i våra pressreleaser och annan kommunikation med media informerar och lyfter projektet

- uppmanar våra medlemmar och andra intressenter att lösa abonnemang, titta på sändningarna och även klicka in på high lights och länka till high lights i vår kommunikation, så mycket som möjligt

så kommer förhoppningsvis ingen missa chansen att se slutspelet live! Om inte på plats så framför datorn!

Hoppas på ett bra samarbete inom svensk volleyboll, där vi tittar och kommunicerar "veckans match" så mycket som möjligt!


bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info