Hoppa till sidans innehåll

Erbjudande om scoutingmöjligheter

16 AUG 2013 07:08
Scouting av motståndarna är en av grundpelarna i det taktiska upplägget och det gäller likaväl ungdomslag som lagen i elitserien.
  • Skapad: 16 AUG 2013 07:08

Med scoutingredskapet kan dessutom alla spelare titta på resultatet vid den egna datorn och analysera sig själva och på det sättet se vilka förbättringar man kan göra på individnivå.

Värdefull information för många 

En nyare produkt, Click & Scout, som finns att ladda ner för enbart 49 EUR kan ge värdefull information även om den produkten inte har samma kapacitet som de mer komplexa systemen. Det är enkelt att plocka fram surfplattan eller datorn vid en time-out för att där ta del av data som exempelvis vad den servande spelaren har gjort tidigare i matchen eller se var det andra laget har sina svagheter i sin mottagning.

- Datavolley har haft en stämpel om att vara komplicerat. Men, den stämpeln är nu på väg bort. Med nya generationers datavanor är det snarare så att alla kan, jämfört med tidigare när ”ingen” kunde. Speciellt med Click & Scout som funkar precis som det låter, man klickar och scoutar säger Paul Engström.

Click & scout laddas ner här

Erbjudande inför säsongsstarten

För de föreningar eller lag som är intresserade av datavideo och de andra produkterna för scouting finns för närvarnade ett erbjudande som tagits fram inför säsongsstarten. Hör av dig till oss på This is a mailto link

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER




SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info