Hoppa till sidans innehåll
Foto: Annika Hermansson

Energi och dynamik på distriktsmöte

23 AUG 2012 16:13
Under helgens tourfinal på Swedish Beach Tour i Halmstad samlades 23 ledamöter från sex av våra distrikt för att utbyta erfarenheter och tillsammans utveckla Svensk volleyboll. Med deltagare i åldersspannet 17 och 72 år blev det ett härligt samspel mellan nytänkande och rutin.
  • Skapad: 23 AUG 2012 16:13

- Vi vill skapa tydliga roller inför det framtida arbetet, låta alla hämta inspiration från varandra genom att nätverka. Alla är på väg i rätt riktning för att lyckas, säger Annika Hermansson

Kommunikation, tävling, utbildning och rekrytering i fokus

Distriktens styrelser har olika förutsättningar och har kommit olika långt i sitt arbete för att stötta sina medlemsföreningar. Under helgen diskuterades utvecklingsmöjligheter inom områdena utbildning, kommunikation, tävling och rekrytering. Dessutom blev de informerade om vad som är på gång med nya ledar-och spelarutvecklingsmodellensamt utbildning i användbara Google-verktyg.

Fia Lindstedt, Värmland-Örebro VBF menar att helgen var väldigt inspirerande och givande.

- Det var lärorikt att se hur de andra distrikten arbetar och vi i vår styrelse fick med oss en hel del tips och idéer hem till vår verksamhet, säger hon.

Många deltagare uttryckte glädje över att få möjlighet att skapa goda relationer och kunna samarbeta mer. Nästa träff för distrikten planeras till Grand Prix, i början av januari 2013.

Bilder från träffen

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info