Hoppa till sidans innehåll

En eldsjäls röst har tystnat

19 NOV 2013 15:14
Ordföranden för Skånes Volleybollförbund, Sven Nilsson har avlidit i cancer. En eldsjäl har därmed försvunnit och kommer att vara saknad av många som jobbar inom idrotten främst i Skåne, men även i resten av Sverige.
  • Skapad: 19 NOV 2013 15:14

Sven Nilsson, Ystad VK, brann för volleyboll och jobbade med att rekrytera nya ungdomar in i sporten. Ett arbete som gav honom den fina utnämningen Årets ledare inom Svensk volleyboll 2011. Han var med på träningar, tävlingar ordnade turneringar och skapade en positiv stämning i föreningen. Många unga spelare har börjat med volleyboll tack vare Svens engagemang att utveckla idrotten. När han fick priset Årets ledare, var det med motiveringen:

”För sina betydande insatser för klubbens alla medlemmar. Med sitt driftiga sätt visar Sven Nilsson ett brinnande intresse för både volleybollsporten och främjandet av barn och ungdomars idrottande. Tack vare engagemanget har aktiviteter och evenemang gått av stapeln som lyft Ystad som volleybollstad under året.”

- Svensk volleyboll har förlorat en positiv och mycket engagerad person i Sven Nilsson. Vi kommer att sakna Sven och våra tankar går till hans familj, säger Bengt Wicksell, generalsekreterare för Svenska Volleybollförbundet.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info