Hoppa till sidans innehåll

Elitserieklara Lunds VK tar över Instagram

08 MAR 2016 09:07
Jarron Mueller och Tierp Volley har lämnat över ansvaret för Svensk Volleybolls Instagram efter en härligt humorfylld vecka. Från och med i måndags är det istället elitserieklara Lunds VK, med Matea Markota i spetsen, som styr kontot.
  • Skapad: 08 MAR 2016 09:07

Vad ser du fram emot att få dela med dig av på Instagram?
– Det ska bli otroligt kul att få dela med sig av vilka vi i Lunds VK är och hur vi tränar. Vi ser fram emot att få visa er hur Lunds VK fungerar som organisation och hur alla i klubben samarbetar för att nå toppen tillsammans. 

Vad betyder volleybollen för dig?
– Volleyboll har stor betydelse i mitt liv. Många av mina närmaste vänner har jag lärt känna genom volleybollen samtidigt som man hela tiden knyter nya kontakter. 

Varför är sociala medier ett viktigt verktyg för dig?
– För mig är sociala medier viktigt då jag ständigt kan ha kontakt med min släkt som bor i Kroatien. Vi i Lunds VK använder oss av sociala medier för att rapportera hur matcher har spelats samt viktig information som rör organisationen. Vi använder oss även av Facebook för att informera varandra i laget om det har skett några ändringar i träningstiderna, om någon är skadad/sjuk eller om man helt enkelt bara har en fråga. 

Hur använder du sociala medier till vardags?
– Jag använder mig utav sociala medier varje dag. Det kan till exempel ske via datorn, mobilen, surfplattan. Genom att använda mig av sociala medier får jag tag  i den informationen jag behöver. Jag använder mig mest av Facebook, Snapchat och Instagram för att ha kontakt med folk i min omgivning. 

Vad är ditt stora mål med volleybollen?
– Mitt individuella mål är att hela tiden utvecklas och sedan får jag se hur långt det räcker och hur långt jag kommer. Just nu ser jag bara fram emot att Lunds VK kommer vara ett av Elitserielagen nästa säsong.

LÄS MER
Elitsvepet: Toppstriden lever för herrarna
Vändning i toppen - skiktning i 
botten
Westan växer med välgörenhetsprojektet

Lunds VK klara för Elitserien
 

Skribent: Herman Sewelén

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info