Hoppa till sidans innehåll

Distriktens årsmöten 2010

03 MAJ 2010 11:57
Av de åtta nybildade distrikten har nu sex av dem haft sitt första årsmöte. Tre av distrikten har nya ordföranden. Nedan följer en sammanställning av årsmötena som varit.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2010 12:19

Tre av distrikten valde att ha sitt årsmöte den 17 april

Nordsvenska Volleybollförbundet var först ut på lördagen vid klockan 11.00. De hade sitt årsmöte i samband med Guldspelen i Skellefteå. 31 personer deltog, dock ingen från SVBF då ”askmolnet” satte stopp för resandet. Årsmötet valde att ge Malin Karlsson, Vännäs, fortsatt förtroende som ordförande.
Två nya personer valdes in i styrelsen: Patrik Persson, Storuman och Nina Nilsson, Skellefteå. Ann Bergqvist valdes in som ledamot i valberedningen.

Västsvenska Volleybollförbundet hade lagt sitt årsmöte i Allingsås på eftermiddagen samma lördag. 18 personer deltog och Patrik Rehn fick åter förtroende att leda distriktet framåt. Thomas Rydberg, Göteborg, Linda Grönberg, Göteborg, och Ilkka Räisänen, Borås, valdes som styrelseledamöter för en tid av två år  Via två fyllnadsval valdes även Liza Ekberg och Viljo Pesonen in i styrelsen. Som ny valberedningsledamot valdes Kajsa Klasson Frisell, Ulricehamn.

I Värmland Örebro läns Volleybollförbund hade man valt att ha en heldag där deltagarna fick chansen att medverka på en SISU dag med spännande föreläsare. Årsmötet samlade 20 deltagare. Staffan Wrange höll i ordförandepinnen och såg till att mötet blev en trevlig tillställning. Fyra nya personer valdes in i organisationen. Larsa Skogsberg, Arvika och Jari Mansikkala, Västra Ämtervik valdes in i styrelsen och Roger Larsson, Lindesberg och Vivianne Savolainen, Västra Ämtervik valdes in i valberedningen.

Måndagen de 19 april var det dags för Skånes Volleybollförbund att ha sitt årsmöte. 16 personer deltog och platsen var i vanlig ordning Scandic Sege i Malmö. Årets årsmöte var extra spännande i form av att en ny ordförande och flera nya ledamöter skulle väljas. Ivar Scotte har tidigt meddelat att han nu tyckte det var dags att lämna över ordförandeklubban.  Malin Arteus, Trelleborg, valdes som ny ordförande.  Andra nya namn i styrelsen är Helén Persson, Hässleholm, Jonas Johansson, Lund och Mats Andersson, Malmö.

Den 21 april deltog elva personer vid årsmötet i Stockholm – Gotlands Volleybollförbund.  Peter Randén avsade sig sin roll som ordförande. Johan Palmqvist valdes som ny ordförande och får ett spännande uppdrag att leda den nya styrelsen som i övrigt bara är kvinnor. Nya i styrelsen är Karin Lundquist, Stockholm, Elisabet Larsson Hugg, Segeltorp och Carolina Seibel, Hägersten.

Lördagen den 25 april samlades 35 deltagare i Värnamo ifrån föreningar i Sydsvenska Volleybollförbundet. De deltog i distriktets planeringskonferens och en unga ledare föreläsning som gästades av Smålands Idrotten. På det efterföljande årsmötes valdes Lars Andersson, Torup in som ny ordförande efter Jimmie Nilsson, Ljungby. som tackat nej till en fortsättning på grund av tidsbrist. Sofia Dahlström, Kungsbacka, Ali Kautto, Värnamo och Per Åkerstedt valdes som styrelseledamöter för två år. Via två fyllnadsval valdes även Maria Johansson, Ljungby och Olle Åström, Falkenberg in i styrelsen för ett år. 

Skribent: Camilla Park

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info