Hoppa till sidans innehåll

Dags att söka till Sport Campus Sweden

06 MAR 2012 14:24
Sport Campus Sweden är först i Sverige med att erbjuda sportsliga villkor för den som tänker satsa på elitidrott och högskolestudier i Stockholm samtidigt. Svensk volleyboll samarbetar med Sport Campus Sweden och uppmanar alla intresserade att söka.
  • Skapad: 06 MAR 2012 14:24

- För mig har det varit helt fantastiskt att få det här stödet, säger Tadva Yoken, en av de svenska beachvolleytalangerna som varit med i Sport Campus Sweden sedan i höstas.

Tadva läser sista terminen i Stockholm för att bli optiker och satsar samtidigt helhjärtat på elitnivå i beachvolley. Hon utsågs till årets genombrott av Svensk volleyboll 2010 och har flera fina placeringar på Swedish Beach Tour. Genom Sport Campus Sweden har hon fått hjälp med fysträning, tester, mental träning och stöd i att anpassa delar av utbildningen till att fungera med träning.

- När jag ska på träningsläger i Portugal senare i vår får jag tack vare det fina samarbetet och stödet göra tentan på distans. Jag har fått en idividuell plan för träning och fysträning utifrån mina förutsättningar. Det här tycker jag att många ska söka!, säger Tadva på väg till ännu ett fystest.

Genom samarbeten med kommuner, specialidrottsförbund, högskolor, coacher, idrottsmedicinare, sponsorer med flera ger Sport Campus Sweden stöd på idrottarens väg mot medalj och examen.

Sök du också! Senast den 15 april ska ansökan vara inne inför höststarten.

Sport Campus hemsida

Ansökan

 

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info