Hoppa till sidans innehåll
Camilla Park

Camilla Park mot nya utmaningar

12 MAJ 2015 09:06
Efter åtta år på Svenska Volleybollförbundet slutar Camilla Park som distrikts- och föreningsutvecklare. Hon går vidare inom idrotten och blir projektledare på Riksidrottsförbundet.
  • Skapad: 12 MAJ 2015 09:06

- Efter att ha haft förmånen att jobba heltid under åtta år med bland annat förenings– och distriktsutveckling och kidsvolley kan jag se tillbaka med glädje och stolthet på ett arbete som har utvecklat volleybollen men också utvecklat mig som person, säger Camilla.

Gedigen volleybollbakgrund

Hon började spela volleyboll redan som tioåring i Gislaveds VK och därefter blev det spel i elitserien under sex säsonger med Gislaved VK, Engelholm VS och Tierp volley. Camilla har också varit aktiv som ledare för seniorer och barngrupper.

- Det har varit både inspirerande och roligt med alla möten med människor i distrikten, i föreningarna och på kansliet under de år jag arbetat här. Volleybollen ligger som sagt mig varmt om hjärtat så en fot kommer jag säkerligen ha kvar i sporten, inte minst som kidsvolleyinstruktör.

- Camillas arbete och vilja att utveckla Svensk volleyboll har verkligen gjort skillnad. Kidsvolley och vårt nuvarande samspel mellan distrikten och kansliet fanns inte när hon började. Förutom allt roligt vi haft tillsammans uppskattar jag Camillas lojalitet och mod att säga ifrån. Vi önskar Camilla all lycka till i fortsättningen, säger Generalsekreterare Bengt Wicksell.

Dags att gå vidare

Nu kommer Camilla att börja jobba som projektledare för bland annat motion och hälsa hela livet.

- Jag ser fram emot nya utmaningar och nya möten med människor inom idrotten i min tjänst på Riksidrottsförbundet, säger Camilla.

Svensk volleyboll framåt

-Under sommaren kommer vi att arbeta med strategier kopplade till den nya verksamhetsinriktning som antogs av årsmötet i april. I höst ska vi vara redo att med en förändrad personalgrupp börja arbeta med våra nya strategier. Dessutom får vi säkert möjlighet till mer samspel med Riksidrottsförbundet, säger Bengt Wicksell.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info