Hoppa till sidans innehåll

Brinkborg tillbaka som landslagsansvarig för beachvolley

09 MAJ 2016 17:38
Hannes Brinkborg är tillbaka hos Svensk Volleyboll, om än tillfälligt. Fram till i höst kliver han in som landslagsansvarig för beachvolley.
  • Skapad: 09 MAJ 2016 17:38

Posten innefattar huvudsakligen ansvar för ungdomslandslagsprogrammen samt damernas OS-kval, som spelas i Stavanger i slutet av juni.

- Det känns bra att fortsätta med dessa projekt. Jag har trots allt varit med i satsningarna sedan de satte igång, så det känns viktigt att de fortsätter utvecklas i samma riktning.

Så sent som i slutet av mars avslutade Brinkborg sin tjänst som landslagschef, ett beslut som grundade sig i familjen.
- Det har blivit mycket resande mellan bostaden på Gotland och jobbet i Falköping och Stockholm, sade Hannes i samband med att beslutet blev officiellt.

Den före detta landslagsspelaren var dock tydlig med att varken ville eller kunde stänga dörren helt till sporten han älskar:
- Volleyboll och beachvolley har varit huvudingredienser i mitt yrkesliv i mer än 20 år och jag har svårt att se en tillvaro helt utan dem. Hur och var jag kommer vara engagerad återstår dock att se när jag nu tar steget från att vara anställd, sade Brinkborg där och då.

Och redan nu är han alltså tillbaka, om än tillfälligt. Posten som beachvolleyns landslagsansvarige innehar han fram till dess att hösten gör sitt intåg. Vad som händer därefter återstår att se.
- Det viktigaste just nu är att vi så snabbt som möjligt kommer igång med beachvolleyns landslagsaktiviteter, så att vi kan fortsätta bygga på de fina resultat som presterats på ungdomssidan de senaste säsongerna - och att försöka skapa goda förutsättningar inför avslutningen av OS-kvalet, säger Brinkborg.

Skribent: Herman Sewelén

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info