Hoppa till sidans innehåll

Bli röstberättigad till nästa årsmöte

12 NOV 2012 10:42
Ett par saker krävs för att din förening ska få rösträtt till årsmöten i Svenska Volleybollförbundet. Betald medlemsavgift samt inlämnad årsrapport avseende föregående verksamhetsår. Svårare än så är det inte för att din förening ska få vara med och påverka Svensk volleyboll framöver!
  • Uppdaterad: 22 NOV 2012 13:42

Föreningens senaste årsrapport ska lämnas in allra senast den 31 december, för att föreningen ska få rösträtt till årsmötet 2013.

Hur lämnar föreningen in årsrapporten?

Årsrapporten (föreningsrapporten) lämnas in via idrottonline, det är ett fåtal uppgifter som ska fyllas i. Instruktioner finns här  

Medlemsavgift ska betalas

Dessutom behöver din förening ha betalt medlemsavgiften för föregående år att få den åtråvärda rösträtten. Medlemsavgiften faktureras av kansliet. Medlemsavgiften för 2012 ska vara betald under året för att föreningen ska få rösträtt till årsmötet 2013.

Visst vill väl din förening vara med och besluta om framtiden för Svensk volleyboll? Det kan både vara spännande, utmanande och ansvarstagande att fatta beslut om verksamhetsinriktning, motioner, förtroendeval mm. på ett årsmöte.

Se till att även din förening tar chansen att inför nästa år vara med och påverka i Svenska Volleybollförbundets högsta beslutande organ, årsmötet.

Årsmöte 2013 hålls lördag den 16 mars 2013 - plats meddelas senare.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info