Hoppa till sidans innehåll

Bli röstberättigad till nästa årsmöte

21 NOV 2011 17:22
Ett par saker krävs för att din förening ska få rösträtt till årsmöten i Svenska Volleybollförbundet. Betald medlemsavgift samt inlämnad årsrapport avseende föregående verksamhetsår. Svårare än så är det inte för att din förening ska få vara med och påverka Svensk volleyboll framöver!
  • Skapad: 21 NOV 2011 17:22

Föreningens senaste årsrapport ska lämnas in allra senast den 31 december. Årsrapporten för 2011 ska lämnas in den sista december i år, för att föreningen ska få rösträtt till årsmötet 2012.

De föreningar som lämnade in sina rapporter för 2010 på utsatt tid blev röstberättigade till årets årsmöte på Åland samt det extra årsmötet som hålls den 26 november - förutsatt att de betalt medlemsavgiften också.

Hur lämnar föreningen in årsrapporten?

Årsrapporten lämnas in via idrottOnline, det är ett fåtal uppgifter som ska fyllas i. Instruktioner finns på sid. 20 i manualen ”Medlemsregistret”

När du skickat in årsrapporten får du en bekräftelse genom att rapportens status ändras till "skickad" i fältet status.

Medlemsavgift ska betalas

Dessutom behöver din förening ha betalt medlemsavgiften för föregående år för att få den åtråvärda rösträtten. Medlemsavgiften faktureras av kansliet. Medlemsavgiften för 2011 ska vara betald under året för att föreningen ska få rösträtt till årsmötet 2012. Vilande föreningar betalar 500 kr, och aktiva betalar 2 000 kr. 

Av drygt 200 medlemsföreningar är det många som inte har rösträtt till det extra årsmötet. Och visst vill väl din förening vara med och besluta om framtiden för Svensk volleyboll? Det kan både vara spännande, utmanande och ansvarstagande att fatta beslut om verksamhetsinriktning, motioner, förtroendeval mm. på ett årsmöte. 

Se till att även din förening tar chansen att inför nästa år vara med och påverka i Svenska Volleybollförbundets högsta beslutande organ, årsmötet.

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info