Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet närmar sig

12 MAR 2012 16:26
När Eva Johansson var ordförande i höstas på ett extrainsatt årsmöte i Svenska Volleybollförbundet gjorde hon ett gediget arbete och fick många lovord. Nu är hon föreslagen mötesordförande igen, då det är ordinarie årsmöte lördagen den 24 mars. Anmäl dig till årsmötet du också!
  • Skapad: 12 MAR 2012 16:26

Eva Johansson har suttit 17 år i Riksdagen, varit kommunfullmäktigeordförande och varit mötesordförande på så många Riksidrottsmöten att hon inte riktigt vet antalet.

- Det är roligt att vara mötesordförande i olika sammanhang, och jag vill gärna bidra med mina kunskaper och hjälpa till, säger Eva Johansson.

Hon menar att ombuden har stor möjlighet att påverka besluten, och därför måste vara väl förberedda och ha god kunskap om hur mötestekniken fungerar

- Den som är ombud ska inte prata i egen sak, de ska stå för sin förenings åsikter. Därför måste man i förväg ha pratat igenom frågeställningarna i föreningen och veta hur man ska ställa sig i olika frågor.

Efter höstens extra årsmöte gjordes en utvärdering, där mötesordföranden fick många fina kommentarer.

”Tyckte att ordförandet för årsmötet skötte sig bra, hoppas på lika proffsig ordförande på nästa möte. Hon såg till att det gick lugnt och sansat till och att diskussionerna höll till ämnet och rätt punkt. Stort beröm!”

”Bra lokal och en fantastiskt bra mötesordförande!”

”Mötesordföranden var mycket bra och skicklig. Rekommenderar att hon får förtroendet igen om möjligt.”

Välkommen att anmäla dig.

Ombud anmäler sig här, åhörare anmäler sig här.

Årsmöte lördag 24 mars kl 15 på Billingehus i Skövde. Årsmötet inleds redan kl 12.30 då det blir en spännande presentation om spelar- och ledarutveckling inom svensk volleyboll.

All övrig information

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER
SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info